Laatste project

www.krabbelstart.nl

Krabbelstart.nl is een project wat inspeelt op de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van communicatie tussen jongeren.

Met Krabbelstart kan een gebruiker gratis plaatjes gebruiken om te plaatsen bij berichten op Hyves, het communicatiemiddel van deze tijd.
»

Laatste nieuws

sept.25

Kinderbegin.nl!

http://www.kinderbegin.nl

Binnenkort zal een potentieel grote site, Kinderbegin.nl, nieuw leven worden ingeblazen. Kinderbegin is een kinderstartpagina waar kinderen makkelijk leuke spelletjes, kleurplaten of andere doe dingen kunnen ontdekken. Meer informatie zal zo snel mogelijk volgen!

 

Portfolio

Marinus Media beschikt over een aantal grote Nederlandse websites die dagelijks erg vaak bezocht worden. Hieronder een overzicht van de websites die wij in beheer hebben en waarop u zou kunnen adverteren.


Goudgrijp.nl - MSN gerelateerde website
Goudgrijp.nl is een website dat informatie verschaft over de verschillende mogelijkheden die er via MSN, tegenwoordig Windows Live Messenger, zijn. Je kunt er onder meer Emoticons, Avatars en leuke downloads vinden. Goudgrijp.nl is ook erg populair als het gaat om nieuws op het gebied van MSN. Veel MSN fans komen dagelijks naar Goudgrijp om op de hoogte te worden gehouden van het laatste nieuws en updates van de instant messaging client.

Wat cijfertjes:
Start: 2004
Doelgroep: 8 t/m 21 jaar
Bezoekers per maand: +/- 123.500
Pageviews per maand: +/- 255.200
URL: http://www.goudgrijp.nl

---------------
Krabbelstart.nl - Hyves gerelateerde website
Krabbelstart.nl is een website dat geheel gericht is op de nieuwe communicatie via internet, Hyves.nl. Hyves is een community waardoor mensen in contact kunnen komen met vrienden. Hyves is momenteel een van de best bezochte sites van Nederland. Er zijn al zo'n 6 miljoen profielen gemaakt! Op deze ontwikkeling hebben wij geanticipeerd en een website gemaakt waar bezoekers gratis plaatjes vanaf kunnen halen om die daarna toe te voegen aan een bericht naar een vriend via Hyves. Onze database biedt al zo'n 5000 gratis plaatjes aan.

Wat cijfertjes:
Start: 2008
Doelgroep: 10 t/m 80 jaar
Bezoekers per maand: +/- 154.500
Pageviews per maand: +/- 595.975
URL: http://www.krabbelstart.nl

---------------
Rimboe.nl
- Online spelletjes site
Rimboe.nl is de allernieuwste aanwinst van Marinus Media. We hebben deze website overgenomen van een bedrijf dat geen tijd meer had deze website verder te ontwikkelen. Ons leek het een geweldige uitdaging om deze website eens op de kaart te zetten. Op Rimboe vind je 100en gratis online spelletjes die je 24 uur per dag kunt spelen. Elke week zullen er weer 10tallen gratis games bijkomen.

Wat cijfertjes:
Start: 2008
Doelgroep: 6 t/m 80 jaar
Bezoekers per maand: +/- 22.000
Pageviews per maand: +/- 70.000
URL: http://www.rimboe.nl

---------------
Voetbalrss.nl - Voetbal gerelateerde website
Met Voetbalrss.nl denken wij goud in handen te hebben! Voetbalrss is namelijk een van de weinige gratis voetbalwebsites waar fans snel en gemakkelijk op de hoogte kunnen komen van het laatste voetbalnieuws. Voetbalrss werkt met het zogeheten RSS systeem, wat inhoudt dat het systeem er voor zorgt dat al het nieuws van de grote voetbalwebsites van Nederland en Belgie automatisch ook geplaatst wordt op onze website. Je kunt je favoriete club selecteren en zo in een opslag al het nieuws zien wat er die dag naar buiten is gekomen. Je hoeft dus nooit meer alle sites af opzoek naar nieuwtjes!

Wat cijfertjes:
Start: 2007
Doelgroep: 16 t/m 70 jaar
Bezoekers per maand: +/- 15.500
Pageviews per maand: +/- 26.500
URL: http://www.voetbalrss.nl