Laatste project

www.krabbelstart.nl

Krabbelstart.nl is een project wat inspeelt op de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van communicatie tussen jongeren.

Met Krabbelstart kan een gebruiker gratis plaatjes gebruiken om te plaatsen bij berichten op Hyves, het communicatiemiddel van deze tijd.
»

Laatste nieuws

sept.25

Kinderbegin.nl!

http://www.kinderbegin.nl

Binnenkort zal een potentieel grote site, Kinderbegin.nl, nieuw leven worden ingeblazen. Kinderbegin is een kinderstartpagina waar kinderen makkelijk leuke spelletjes, kleurplaten of andere doe dingen kunnen ontdekken. Meer informatie zal zo snel mogelijk volgen!

 

Referenties

In de loop der jaren heeft Marinus Media erg veel ervaring opgebouwd op het gebied van jongeren en internet. Wij weten precies wat jongeren belangrijk vinden bij een bezoek aan een website. Deze ervaring hebben wij opgedaan door een goed contact met een aantal grote bedrijven.

Hieronder vind u een aantal van onze referenties. Wij kunnen helaas niet volledig zijn, maar dit is een overzicht van de belangrijkste bedrijven waar wij in het verleden mee hebben samengewerkt en nu nog mee samenwerken. Als u hierover meer informatie wilt kunt u hieronder klikken op het logo van het desbetreffende bedrijf. U zult dan door worden gelinkt naar de website van dat bedrijf. Natuurlijk kunt u ook met ons in contact treden voor verdere informatie.

Google Netdirect

Intention Internet Knoth hosting

TargetPay Jongeren Marketing

Danya